Catering

In by Digimarkkinointi


Tervetuloa ultimaattiseen Cocktail- kokemukseen, missä tahansa ikinä oletkin!

Olemme Son of a Punch – ravintola-alan luova toimisto.
Tiedämme, että tärkeimmät ainesosat onnistuneeseen tapahtumaan ovat hyvä paikka, viihtyvät vieraat ja laadukas ruoka ja juoma. Mutta vaikka kaikki nämä yhdistettäisiinkin niin täytyy tapahtumassa olla pieni ripaus taikaa – unohtumaton vieraanvaraisuus. Tässä pieni ja omituinen ryhmämme cocktail taiteilijoita Son of a Punch:n takana astuu kuvaan.

Ota yhteyttä

Juomat juuri sinun tilaisuutesi? Liikkuva baari palveluksessanne!

Meille juoma on ollut intohimo jo aikojen alusta asti. Hieman ensimmäisten baarien avauksen jälkeen me huomasimme, että kaikkia tilaisuuksia joissa voisimme auttaa ei voinutkaan järjestää omissa ravintoloissamme. Toisinaan syynä oli että vieraita tuli tilaisuuteen enemmän kuin kapasiteettimme olisi voinut ottaa vastaan. Toisinaan taas jotkut tilaisuudet tuli järjestää varta vasten niille sopivissa miljöissä. Tällaisen tilanteen koittaessa, mukaan astui SOAP Catering: joukko tapahtumatuotannon ammattilaisia, jotka saivat räätälöityä täydelliset juomat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Asiakas: Essi Savonen, Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy

Tiimi-ilta - "Järjestimme tiimillemme cocktail workshopin, jossa keskenään kilpailtiin siitä, kuka tekee parhaimman cocktailin. Soapin jengi toi kaikki tykötarpeet ja ohjeisti meitä juomien valmistamisessa"

Asiakas: Juha Tarvonen, Beverage Partners Finland

Uuden toimiston avajaiset: ”Uusi toimistomme sai todellakin toimiston näköiset avajaiset kiitos herrojen! Nyt on helppo uskoa miten moneen erityyliseen drinkkiin viskit voivat taipua.”

Asiakas: Janne & Mari Kämäräinen

Omat häät - ”Päätimme ottaa Son of a Punchin mukaan elämämme tärkeimpään päivään pitämään huolen että myös juomat ovat sillä tasolla kuin haluamme. Lopulta heidän baarinsa kruunasi koko tilaisuuden ja oli hauska huomata miten paljon positiivista palautetta siitä lopulta tulikaan.

Asiakas: Henri Lahti, Hartwa-Trade

Flow festivaali -  "Teimme Son of a Punchin kanssa koko festivaalien kiireisimmän cocktail baarin ja lopputulos oli huikea. Alussa kävimme vain läpi mitä toiveita meillä oli festivaalin juomiin ja toteutukseen liittyen ja kundit olivat heti samalla sivulla. He hoitivat homman maaliin ja ylittivät kaikki odotuksemme. Kiitos vielä kertaalleen koko jengi!”

Asiakas: Tommi Hintikka,

30-vuotis syntymäpäivät - ”Vietimme 30-vuotissyntymäpäiväni juhlatilassa Helsingin keskustan lähellä. Son of a Punch valikoitui pitämään baaria puolittain vahingossa, mutta jatkossa he ovat varmasti aina mukana kun järjestän jotain. Ikimuistoiset juomat ikimuistoiseen iltaan. Lisäksi oli mukava huomata miten pienellä vaivalla saimme koko tilaisuuden vietyä lävitse”

Olisimme erittäin mielellämme mukana tekemässä sinunkin tapahtumasta ikimuistoinen!

Tarjoamme cateringpalveluja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja sopimuksesta myös muualla. Sivuiltamme löydät joitain suosituimmista cateringin drinkkikokonaisuuksista, jotka olemme rakentaneet avuksesi. Emme kuitenkaan halua rajoittaa luovuuttanne, joten anna meille teema, niin päästämme luovuutemme irti! Hoidamme hyvinkin laidasta laitaan olevia tilaisuuksia, joten räätälöimme pakettimme aina juurikin sinun tarpeiden mukaisesti. Oli sitten kyseessä monen tuhannen ihmisen yleisötilaisuus, tai vaikka 40-vuotissyntymäpäiväsi, me laitamme mielellään ehdotuksemme aiheesta teille.
Ota yhteyttä!


Jätä alla olevalla lomakkeella yhteystietosi ja kerro kaikki mitä jo tiedät tilaisuudesta, niin otamme sinuun yhteyttä, joko tarkentavilla kysymyksillä ja suoraan tarjouksella. Toivottavasti saamme olla juuri sinun mukanasi matkalla kohti parempaa tilaisuutta!